Şarampole Uçan Kamyonun Kabininde Sıkıştılar

Aksaray’da direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyon sürücüsü şarampole uçtu. Kazada sürücü ile yanında bulunan bir kişi...

Aksaray’da direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyon sürücüsü şarampole uçtu. Kazada sürücü ile yanında bulunan bir kişi kamyon kabininde sıkıştı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara’dan Aksaray istikametine seyreden Yusuf Ayaz (26) idaresindeki 68 DK 883 plakalı kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Topakkaya Kasabası girişinde şarampole devrildi. Kaza sonrası kamyonda bulunan Yasin Karakaya (33) yaralanırken, sürücü Yusuf Ayaz (26) kamyonetin kabininde sıkıştı.

Yoldan geçen diğer sürücüler tarafından fark edilen kaza polis ve 112 ekiplerine bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri Yasin Karakaya’ya müdahale ederken, kabinde sıkışan Yusuf Ayaz için arama kurtarma ve itfaiye ekiplerine haber verildi. Ekipler kurtarma cihazları ile kabini keserek yaklaşık yarım saat süren kurtarma çalışması sonucu sürücüyü sıkıştığı yerden kurtardı. Yaralılar ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Polis ve jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: