Şarap Şişesine Bıraktığı Parmak Izi Yakalattı

İZMİR (A.A) - Karşıyaka'da, hırsızlık amacıyla girdiği evde, bıçakla tehdit ettiği ev sahibinin parasını ve ziynet eşyalarını gasp eden zanlı,

İZMİR (A.A) - Karşıyaka'da, hırsızlık amacıyla girdiği evde, bıçakla tehdit ettiği ev sahibinin parasını ve ziynet eşyalarını gasp eden zanlı, şarap şişesine bıraktığı parmak izinden yakalandı.

Örnekköy semtinde apartman dairesine hırsızlık amacıyla giren F.I. (28), evde değerli birşey bulamayınca, mutfaktan aldığı bıçakla uyuyan ev sahibi F.C'nin (35) yanına gitti.

Uyandırdığı F.C'yi bıçakla tehdit eden zanlı, çocuğunun hasta olduğunu söyleyip, 600 lira nakit para ile bir miktar ziynet eşyasını gasp ederek kaçtı.

Reklam
Reklam

Olayla ilgili soruşturma başlatan İzmir Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, evdeki bir şarap şişesinin üzerinde zanlı F.I'nın parmak izini belirledi.

Hırsızlık suçundan çok sayıda sabıka kaydı olduğu bildirilen ve çocuğu olmadığı öğrenilen F.I, gözaltına alındı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: