Sarar Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Başkan Sakallı'ya Ziyaret

Eskişehir Sarar Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'yı ziyaret...

Eskişehir Sarar Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'yı ziyaret etti.

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 43. ortaöğretimler arası araştırma projeleri bölge birincisi olan ve 3-8 Mayıs 2012 tarihinde Ankara'da Türkiye birinciliği için yarışacak olan öğrenciler, Başkan Sakallı'ya hazırladıkları proje hakkında bilgi verdiler.

Odunpazarı'nın yeniden gün yüzüne çıkan tarihinden ilham alarak hazırladıkları "Tarihi Mirasımız Geçmişten Günümüze Odunpazarı Bölgesi" başlıklı proje ile Mayıs ayı içerisinde Türkiye birinciliği için mücadele edecek olan Büşra Özkeçeci ve Zeynep Rümeysa Keleşoğlu, yoğun bir hazırlık içerisinde olduklarını vurguladılar.

Reklam
Reklam

Öğretmenleri İlkay Özalp rehberliğinde hazırladıkları projeyi en iyi şekilde sunmak için sıkı bir çalışma içerisinde olduklarını ifade eden Özkeçeci ve Keleşoğlu, yarışma süresince Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'nın kendilerine büyük destek sağladığını belirterek teşekkür ettiler.

Odunpazarı'nın gizemi ve ihtişamını büyük bir başarı ile yansıtan projenin TÜBİTAK'ta Türkiye birincisi olacağına inancının tam olduğunu vurgulayan Başkan Sakallı'da, Odunpazarı Belediyesi'nin her zaman öğrenci ve öğretmenlerin yanında olduğunu vurguladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: