Sarar Spor Kulübü, taekwon-doda madalyaları topladı

Bolu’da yapılan Batı Karadeniz Taekwon-Do Turnuvası'nda Sarar Spor Kulübü, 12 sporcusu ile 12 madalya almayı...

Bolu’da yapılan Batı Karadeniz Taekwon-Do Turnuvası'nda Sarar Spor Kulübü, 12 sporcusu ile 12 madalya almayı başardı. 12 il ve 25 Kulüpten yaklaşık 400 sporcunun yarıştığı müsabakalarda Eskişehir Sarar Spor Kulübü; 5 birincilik, 5 ikincilik, 2 üçüncülük elde ederek madalya kürsüsünün üst basamağında yer aldı.
Bu başarının tesadüfi olmadığını, alınlarının teri ile gelen bu başarıdan memnun olduğunu belirten Sarar Spor Kulübü Başkanı Aladdin Çoban, "Sporcuların bu bölgesel maçlardaki dereceleri, Türkiye şampiyonalarına, Avrupa ve Dünya şampiyonalarına taşımalarının daha da önemli. Bazı kulüpler için bu dereceler bir başarı olabilir ama bizim için sadece büyük şampiyonalarına hazırlık antrenmanı olarak değerlendiriyoruz.” dedi.
Taekwon -Do Federasyonu Eskişehir İl Temsilcisi Hüseyin Kılınç ise geçmişte olduğu gibi büyük fedakarlık ve gayretlerle Eskişehir ve ülkenin geleceği olan çocukları Türkiye taekwon-dosuna ve Türk sporuna kazandırmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirtti. Kılınç, şunları söyledi:
"Eskişehir’imize ve Ülkemiz için yapılan her iyi adımın arkasındayız. Değişik turnuvalarda ilimiz adına mücadele edip; başarı kazanan tüm kulüpleri sporcu ve antrenörlerini kutluyorum.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz