Saray'da Çevre Sorunu Masaya Yatırıldı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Saray Meslek Yüksek Okulu'nda 'Erozyon, Çevre Sorunları ve Dünyanın Durumu' konulu...

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Saray Meslek Yüksek Okulu'nda 'Erozyon, Çevre Sorunları ve Dünyanın Durumu' konulu konferans düzenlendi.

Namık Kemal Üniversitesi Saray Meslek Yüksekokulu'nun düzenlediği ve Saray TEMA Vakfı Temsilcisi Mustafa Durmuşoğlu tarafından verilen 'Erozyon, Çevre Sorunları ve Dünyanın Durumu' konulu konferans, Saray Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Konferansa öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Saray TEMA Vakfı Temsilcisi Durmuşoğlu "Erozyon, Çevre Sorunları ve Dünyanın Durumu" konulu bir sunum gerçekleştirerek, ardından dinleyicilere Antalya Altın Portakal Film Festivalinde en iyi belgesel ödülü alan 'Çölün Mavi Gözü' isimli belgesel filmini izletti. Öğrencilerden belgeselin konusuna ilişkin yorumlarını dinleyen Durmuşoğlu, "15 yıl sonra dünyada çıkacak savaşların tek sebebinin su olacak. Tüketim toplumu olarak dünya nüfusunun gezegenimize verdiği zararların üzerinde durdu ve bu zararların engellenebilmesi için yapılması gerekenler var." dedi.

Reklam
Reklam

Konferans soru-cevap şeklinde sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: