Sare Davutoğlu’ndan Şehit Annesine Ziyaret

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu ve Konya Valisi Aydın Nezih Doğan’ın eşi Hatice...

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu ve Konya Valisi Aydın Nezih Doğan’ın eşi Hatice Doğan, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Nihat Gün'ün annesini evinde ziyaret ederek, taziyede bulundu.

Dışişleri Bakanı Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, bir dizi ziyaret ve açılış için geldiği Konya'da şehit annesi Sıdıka Gün'ü ziyaret etti. Ziyarette şehit annesine sabırlar dileyen Sare Davutoğlu, “Allah gönlünüze genişlik versin, cennette kavuştursun. En büyük teselli o değil mi, en büyük makam” dedi.

Reklam
Reklam

Anne Sıdıka Gün ise, acının dayanılmayacak kadar büyük olduğunu söyledi. Oğlunun kendisine, “Ne mutlu anne, gurur duyacaksın, çok şerefli bir mesleğim var” dediğini aktaran Sıdıka Gün, ''Gerçekten de çok gurur duydum yavrumla. Çok mu düşkündüm bilmiyorum, çok seviyordum. Lise yıllarında asker olacağım derdi, girdi kazandı. 'Anne operasyona gideceğim hakkını helal et, anne alnıma yazıldıysa olur' derdi her zaman. Çok inançlı bir çocuktu. Allah benden daha çok seviyormuş” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: