Sarıçam Belediye Başkanı Zenbilci: "Bir Yıl Içinde Ilçemizde Yol, Park Ve Benzeri Hizmetlerin Büyük Bir Kısmı Tamamlanmış Olacak"

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, "Bir yıl içinde ilçemizde yol, park ve benzeri hizmetlerin büyük bir kısmı tamamlanmış olacak" ifadesini

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, "Bir yıl içinde ilçemizde yol, park ve benzeri hizmetlerin büyük bir kısmı tamamlanmış olacak" ifadesini kullandı.

Sarıçam Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Zenbilci, AK Parti Sarıçam İlçe Başkanı Cengiz Yalman, parti yönetimdeki üyeler ve Belediye Meclisi üyelerinin katıldığı sabah kahvaltısında belediyenin yol, park, kaldırım çalışması ve belediye hizmet binası hakkında bilgi verdi.

Zenbilci, belediye çalışmalarını tüm meclis üyeleri ve parti yöneticilerinin bilmesi gerektiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

Reklam
Reklam

"Şu anda asfalt ihalesi yapıldı. Tüm mahallelerde yol ve sokakların yapılmasına ilişkin çalışmalar başladı. Belediye hizmet binasının kredisi İller Bankası tarafından onaylandı. Belediye hizmet binasının yapımı için ihale sürecine girmiş bulunuyoruz. Bir yıl içinde ilçemizde yol, park ve benzeri hizmetlerin büyük bir kısmı tamamlanmış olacak. Bu tür sıkıntılar kalmayacak. Tüm meclis üyelerimiz ve parti yöneticilerimiz bunları bilmelidir. Hizmetlerle ilgili bilgilendirme toplantılarımız da devam edecek."

Yalman ise parti yönetimi olarak Belediye Başkanı ve meclis üyeleri ile işbirliği içinde olmaya devam edeceklerini kaydederek, "Yapılan hizmetlerin halka iyi anlatılması için bu tür toplantılar yapılmalıdır. Yapılan hizmetler herkesi ilgilendiriyor. Ancak bunu herkes bilmiyor. Bizim bilgilenmemiz, halkın da bilgilendirilmesi için bu işbirliği devam edecek" ifadelerine yer verdi.

Muhabir: İbrahim Erikan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: