Sarıçam Belediyesi Tüm Işçi Alacaklarını Ödedi

Sarıçam Belediyesi başta Sofulu ve diğer belde belediyelerinden devraldığı geriye dönük tüm işçi alacaklarını ödedi....

Sarıçam Belediyesi başta Sofulu ve diğer belde belediyelerinden devraldığı geriye dönük tüm işçi alacaklarını ödedi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, 1996'dan beri çalıştığı halde alacaklarını bir şekilde alamayan tüm çalışan veya başka kurumlara geçen hak sahiplerinin geriye dönük alacaklarının Başkan Ahmet Zenbilci'nin talimatı doğrultusuna ödenerek hesaplarının kapatıldığı belirtildi.

Belediyenin açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “Geçmiş dönemlerde Sofulu Belde Belediyesi’nde çalıştığı halde o dönemin idarelerince işten atılan çalışanların alacakları 2004'de seçimi kazanarak iş başına gelen Başkan Zenbilci tarafından taksitlendirilmişti. Aynı şekilde 2009'da Sarıçam ilçe belediyesine bağlanan Sofulu, Kürkçüler, Suluca, Baklalı, İncirlik belde belediyelerindeki işçi alacakları da taksitlendirilerek işçilere ödeniyordu. 22 Haziran 2012 itibarıyla geriye dönük hiç bir işçi alacağı kalmamıştır.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz