Sarıçam Belediyesinde bayramlaşma

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, tüm çalışanlarla bayramlaştı.

Yağmur nedeniyle Belediye Şantiyesinde düzenlenen bayramlaşma programında çalışanlarla bir süre sohbet eden Başkan Zenbilci, daha sonra personelle tek tek bayramlaştı.

Başkan Zenbilci, çalışanlara hitaben yaptığı konuşmada 3.5 yıllık süre içinde yapılan tüm hizmetleri birlikte yürüttüklerini belirten Başkan Zenbilci, “Sizler benim çalışma arkadaşlarımızsınız. Bizim yaptığımız tüm hizmetler sizlerle beraber yapıyoruz. Belediye olarak 30 mahallemizin de yol sorununu yüzde 90 oranda çözeceğiz. Bunu bilmenizi istiyorum. Sizlere bu konuda soru soran olursa böyle cevap verebilirsiniz. Belediye hizmet verirken insanların gönlünü alın. İyi davranın. Bu vesile ile hepinizin ve ailenizin Kurban Bayramını kutluyorum. Kurban kesenlerin kurbanını yüce Allah kabul buyurur İnşallah. Bayramda sevgimizi, muhabbetimizi ve merhametimizi paylaşalım. Büyüklerinizin ellerinden öpüyorum hepinizi muhabbetle selamlıyorum. Bayramınız mübarek olsun.” dedi.

Reklam
Reklam

Daha sonra Başkan Zenbilci ile Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri tek tek tüm personelle bayramlaştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz