Sarıçam Belediyesinden 20 Milyon Liralık Yatırım Hamlesi

Sarıçam Belediyesi 2012 ve 2013 yılı yatırım programı kapsamında ilçede 20 milyon lira civarında bir...

Sarıçam Belediyesi 2012 ve 2013 yılı yatırım programı kapsamında ilçede 20 milyon lira civarında bir yatırıma hazırlanıyor.

Başkan Ahmet Zenbilci, 2009'un nisan ayından bu yana binlerce metrekare asfalt ve kilit parke yolun yanı sıra 30 civarında yeni parkı yaparak önemli bir başarıya imza attıklarına dikkat çekti. Önümüzdeki günlerde yapacağı hizmet atağı için, önce yapılacak hizmetlere ilişkin tespit yaparak gerekli plan ve programı hazırladıklarını, geçtiğimiz günlerde de belediye meclisinden gerekli yetkiyi aldığını belirten Zenbilci, “Belediye olarak en büyük sorunlarımızdan birisi ilçemize yakışır bir hizmet binası olmamasıydı. İkinci eksiğimiz de hala yollarımızın önemli bir kısmının yapılmamış olması ve çocuk oyun alanlarıdır. Bu dönem bu eksiklikleri çözmek için belediye meclisimizden yetki istedik. Temmuz ayı meclis toplantılarında hizmet binası yapımı, yolların asfaltlanması, greyder, damperli kamyon gibi Makine parkındaki eksikliklerin giderilmesi ile yaşlılar ve gençler için kültür evi yapımı için meclis üyelerinin desteği ile meclisimizden yetki aldım. Bu hizmetleri gerçekleştirmek için önümüzdeki aylarda çok büyük gayret göstereceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Aynı şekilde önümüzdeki 1.5 yıl içinde yol ve park gibi önemli hizmetlerin bir kısmını tamamlamaya hazırlanan Başkan Ahmet Zenbilci, bu dönemde yapılması gerek yolları ve hizmetleri belirledi. Her mahallenin yol ve sokaklarının tamamlanma oranlarını çıkardıklarını belirten Zenbilci, başta 7 milyon lira gibi önemli bir yekun teşkil edecek olan asfalt, kilit parke, kaldırım ve bordür çalışması yapacaklarını belirtti. Zenbilci şöyle devam etti:

“Yine bir çok mahalleye, bir milyon lira tutarında bir yatırımla kültür evi projemiz var. Bu kültür evlerini yapacağız. Gençlerimizi uyuşturucu ve zararlı alışkanlıklardan kurtaracak bir proje. Yine yaşlılarımızın bir araya geleceği ve dertleşeceği bir projedir. Yine bir çok mahalle futbol, basketbol ve dinlenme parkı yapacağız. Önümüzdeki dönemde Sarıçama yakışır bir hizmet binası yapmak için start veriyoruz. Bunun için Türk İslam mimarisini yansıtan projemiz hazır. 10 bin 500 metrekare kapalı alanı olacak hizmet binamız ile ilçemize daha kaliteli ve derli toplu hizmet sunacağız”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz