Sarıçam Belediyesi’nden Suluca’da 500 Kişiye İftar

Sarıçam Belediyesi Ramazan ayı boyunca halka dönük iftar programına Suluca’da devam etti. Acıdere ve Karşıyaka...

Sarıçam Belediyesi Ramazan ayı boyunca halka dönük iftar programına Suluca’da devam etti. Acıdere ve Karşıyaka Mahallelerinin ortasında düzenlenen iftar programına mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

Sarıçam Belediyesi Baklalının ardından Suluca’da da iftar yemeği verdi. Suluca halkının yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğine Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Avcı, Mustafa Kocabıyık ve diğer belediye bürokratları katıldı. Sarıçam Belediye Meclis Üyesi Ertuğrul Aytekin, AK Parti İlçe Başkanı Cengiz Yalman ve bazı yönetim kurulu üyelerinin katıldığı iftar yemeğinin yenilmesi, yemek duası yapılmasının ve kuranı kerim tilavetinin okunmasının ardından AK Parti İlçe Başkanı Cengiz Yalman kısa bir selamlama konuşması yaptı. Yalman, konuşmasında Ramazan ayının birleştirici özelliğinin bir kez daha Suluca’da yaşadıklarını belirterek, “Rabbim herkesin orucunu kabul etsin. Şimdi de Kadir geceniz ve Ramazan Bayramınız kutlu olsun. İnşallah Ramazan bayramını da böyle birlik ve beraberlik içinde hep birlikte kutlarız” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: