Sarıçam'da 660 Kilogram Kaçak Et Ele Geçirildi

Sarıçam Belediyesi Zabıta ekiplerinin yaptığı denetimlerde 660 kilogram kaça et ele geçirildi. Zabıta Müdür Vekili...

Sarıçam Belediyesi Zabıta ekiplerinin yaptığı denetimlerde 660 kilogram kaça et ele geçirildi.

Zabıta Müdür Vekili Yıldırım Dilci, son 15 gün içinde gelen ihbarı değerlendirerek iki ayrı noktada yapılan çalışma ile 660 kilogram kaçak inek eti ele geçirildiğini söyledi.

Piyasaya sürülmek için hazırlanan inek etinin hangi ortamda kesildiği, ineğin sağlıklı olup olmadığı hakkında bir bilgi ve bulgu bulunmadığını aktaran Dilci, halkın sağlıklı gıda tüketimini sağlamaya dönük çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Zabıtanın ele geçirdiği kaçak etler veteriner kontrolünden geçirdikten sonra tutanakla Büyükşehir Belediyesi Katı Atık Depolama Tesisleri’nde imha edildi. Bu arada kaçak eti piyasaya süremeye çalışan kişiler hakkında işlem yapıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: