Sarıçam’da Şampiyon Kürkçülerspor

Sarıçam Belediyesi tarafından organize edilen dörtlü futbol turnuvasının final müsabakasında Baklalıspor’u penaltı atışlarıyla 7-5 mağlup...

Sarıçam Belediyesi tarafından organize edilen dörtlü futbol turnuvasının final müsabakasında Baklalıspor’u penaltı atışlarıyla 7-5 mağlup eden Kürkçülerspor birincilik kürsüsüne çıktı.

Büyükşehir Belediyesi İncirlik Stadında oynanan maçın ilk yarısı Kürkçülerspor'un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. Oyuna ikinci yarıda Şakir’in yerine giren Ali 58. ve 85. dakikalarda attığı iki golle Baklalıspor'u Kürkçülerspor karşısında beraberliğe taşıdı.

Seri penaltı atışları bölümünde Kürkçülerspor 5 penaltıyı da gole çevirirken, Baklalıspor 3 penaltıdan faydalanabildi. Takımların birincilik ve ikincilik kupalarını Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci ile Adana Amatör Spor Federasyonu (ASKF) Başkanı Ali Gülleri, Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar ile belediye meclis üyeleri takdim etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: