Sarıcan belediyesi ve hizmet iş arasında anlaşma

Sarıcan Belediyesi Ve Hizmet İş 2 Yıllık Anlaşmaya İmza Attı.

Sarıcan Belediyesi Ve Hizmet İş 2 Yıllık Anlaşmaya İmza Attı.

Hizmet İş Sendikası Elazığ Şubesi ile Sarıcan Belediyesi arasında sürdürülen toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanırken toplu iş sözleşmesi bugün imzalandı.

Sarıcan Belediyesinde yapılan toplu iş sözleşmesi imza törenine Sarıcan Belediye Başkanı Sıdık Özdemir ile Hizmet İş Sendikası Elazığ Şubesi Başkanı Kazım Cavlı belediye çalışanları katıldı.

İmza töreninde bir açıklama yapan Hizmet İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Kazım Cavlı ortak katkılar sonucu iyi bir sözleşme imzaladığını belirterek, sözleşmenin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Reklam
Reklam

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Sarıcan Belediye Başkanı Sıdık Özdemir ise “işçi arkadaşlarımız içten gelen bir anlayış ve duyarlılıkla çalışmaktadırlar. Bu alın terinin karşılığını en iyi şekilde vermeye çalışıyoruz ve umarım iki taraf içinde hayırlı olmuştur.” Dedi.

2 yıl süreli olarak akdedilen toplu iş sözleşmesi ile taraflar 1.yıl için %30 2.yıl için ise %12 zam konusunda anlaşmaya vardılar.

Ajans23/Özge İNCE

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: