Sarıcasu Mahallesi'ne Yeni Köprü Yapılıyor

 Kumluca'nın önemli derelerinden olan ve Sarıcasu Mahallesi'nden geçen Baysı Deresi üzerine yeni bir köprü yapılacağı bildirildi.

Kumluca'nın önemli derelerinden olan ve Sarıcasu Mahallesi'nden geçen Baysı Deresi üzerine yeni bir köprü yapılacağı bildirildi. Yeni köprünün yapımı, İl Özel İdaresi, belediye ve köy muhtarlığı tarafından ortaklaşa gerçekleştiriliyor. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, ilçenin önemli derelerinden olan Baysı Deresi üzerinden birçok noktada geçişleri sağlayan köprüler olduğunu ancak geçiş noktalarının bir kısmının vatandaşların kendi imkanlarıyla yapıldığını söyledi. Yeni temeli atılan köprünün ise bölgedeki önemli bir eksikliği gidereceğini ifade eden Çetinkaya, "Yeni temelini attığımız köprü için İl Özel İdaresi ve belediye ekiplerimiz incelemelerini yaparak proje hazırladı. Özellikle kış aylarında yağmur suları nedeniyle bölgede ulaşım konusunda büyük risk oluşuyordu. Yapılacak olan köprüyle hem vatandaşlarımıza geçiş kolaylığı sağlanacak hem de dere içindeki düzenlemeyle olası bir taşkın önlenmiş olacağız" dedi. Köprünün yapım işinin belediye fen işleri müdürlüğü ekipleri tarafından yürütüldüğünü kaydeden bildiren, en kısa sürede köprü inşaatının tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: