Sarıçiçek Yaylasındaki Koyun Yetiştiricileri Ziyaret Edildi

Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın ve birlik uzmanları, Sarıçiçek Yaylası’ndaki koyun...

Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın ve birlik uzmanları, Sarıçiçek Yaylası’ndaki koyun yetiştiricilerini ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Ziyarette konuşan Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, “Sarıçiçek Yaylası Su Batanı dediğimiz oba, Arguvan İlçesi Bozburun Köyü (Paçikanlı) yetiştiricilerimizin kullandığı verimli bir yaylamızdır. Bu bölgede bulunan sulama alanı Kemaliye Kaymakamlığı tarafından yetiştiricilerinde katkıları ile yapılmıştır. Kemaliye Kaymakamlığına teşekkür ediyor, bu gibi çalışmaların bütün ilçe kaymakamlarına örnek olmasını diliyor desteklerini bekliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Akın ve beraberindeki birlik görevlileri, yayladaki koyun yetiştiricileri ile sohbet ederek, sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: