Sarıgazi Spor Kulübü yeni transferlerini tanıttı

Sancaktepe İlçesinin köklü spor kulüplerinden Sarıgazi Spor Kulübü atağa geçti.

Yaptıkları transferle ileriye umutlu baktıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Serdar Turan “ Bu yıl başarılı olacağız” dedi.

Sarıgazi Spor Kulübü, Ümit Sürmeli( Sancaktepe Belediyespor), Emrah Arslan ( Sancaktepe Belediyespor), Murat Sakaoğlu ( Sancaktepe Belediyespor),Şener Bağ (Sancaktepe Belediyespor),M.Ali Demir ( Sancaktepe Belediyespor),Serhat Yolcu (Öz Karacaahmet),Mutlu Kemer ( Şile Yıldız), Kadir Aksu ( Sancaktepe Belediyespor) Teknik Direktör Ali Doğan ( Sancaktepe Belediyespor) transfer etti.

Reklam
Reklam

Sancaktepe bu çağrıya ses ver

Sarıgazi Spor Kulübü Başkanı Serdar Turhan “Sancaktepe Belediyesinden malzeme desteği dışında destek bekliyoruz. “ dedi.

Sancaktepe ilçesinde kurulmuş olan en eski ve köklü bir kulüp olan Sarıgazi Spor Kulübü Başkanı Serdar Turhan, yeni transferlerin tanıtımında “Bizler bu ilçeyi temsil ediyoruz,” diyerek destek olunmasını beklediklerini söyledi.

Başkan Serdar Turan “1981 yılında temelleri kurulmuş ancak 1987 yılında resmi olarak faaliyetlerine başlamıştır. Günümüze kadar bünyesinde bir çok sporcu yetiştiren ve barındıran kulübümüz şu anda İstanbul 1. Amatör ligde 85’i lisanslı toplam 120 sporcusuyla mücadele etmektedir. Bu sezon U13-U14-U15-U16 ve A takımı olmak üzere 5 kategori de mücadele edeceğiz. Bizce spor bir yaşam biçimidir. Bu amaçla ilk hedefimiz sağlıklı gençler yetiştirip yetenekli çocuklarımızı ve gençlerimizi spora kazandırıp ülke adına faydalı birer fert olmalarını sağlamaktır. Genel olarak sporun bir çok faydası vardır. Örneğin ; Sporla birlikte insanların beslenmeleri ve yaşam tarzalrı disiplinli bir şekilde düzene girmiş oluyor. Küçük yaşta ekip ruhu kazanmış olmak gençlerin takım halinde hareket etmelerini sağlamaktadır. Bu deneyimin onlara hayatları boyunca ve iş yaşamında da fayda getireceğine inanmaktayız. Takım ruhu almış kişilerin okul ve iş hayatında ne kadar başarılı olduklarını bizzat araştırarak gözlemleyebilirsiniz.

Reklam
Reklam

Bütün amatör spor kulüplerinde olduğu gibi bizlerinde sıkıntıları mevcut. Öncelikle sponsor bulmakta zorlanmaktayız. Kulübümüze ait stad ve antrenman sahası mevcut bulunmamakta. Sancaktepe Belediyesinden malzeme desteği dışında destek bekliyoruz.

Sancaktepe Esnafımızdan bize maddi ve manevi desteklerini esirgememelerini bekliyoruz. Maçlarımıza gelip takımımıza destek versinler, unutmasınlar ki bizler bu ilçeyi temsil etmekteyiz “ dedi.

Tevfik Erk / İstanbul

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: