Sarıgöl 8. Sultaniye Üzüm Festivali-CHP Ve MHP Manisa Milletvekilleri, Festivalstantlarını Ziyaret Etti

CHP ve MHP Manisa milletvekilleri, Sarıgöl 8. Sultaniye Festivali'nde kurulan stantları ziyaret etti.

CHP ve MHP Manisa milletvekilleri, Sarıgöl 8. Sultaniye Festivali'nde kurulan stantları ziyaret etti.

CHP Manisa milletvekilleri Sakine Öz, Özgür Özel ve Hasan Ören ile MHP Manisa milletvekilleri Sümer Oral ve Erkan Akçay, Sarıgöl 8. Sultaniye Festivali'ne katıldı.

Festival kapsamında kurulan stantları gezen milletvekilleri, Sarıgöl Ziraat Odası'nın ilçede yetiştirilen üzüm çeşitlerini sergilediği stanttı da ziyaret etti.

Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ali İhsan Ülgen, ziyarette üzüm şırası ikram ettiği milletvekillerine, ilçedeki bağcılık hakkında bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Milletvekilleri adına açıklama yapan Erkan Akçay, Manisa milletvekilleri olarak üzüm üreticilerinin sorunlarını sürekli olarak takip ettiklerini ve çözümü noktasında bu sorunları meclise taşıdıklarını ifade ederek, "Şu unutulmamalıdır, üzümcü asla sahipsiz değildir. Manisa milletvekilleri olarak her zaman üzüm üreticisinin yanındayız"dedi.

Muhabir: Mehmet Akif Sarıhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: