Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürü senaryosunu yazdı, öğrenciler oynadı

Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Şimşek tarafından kaleme alınan iki perdelik "Asayiş Bizim İşimiz" adlı tiyatro oyunu, Sarıgöl Milli Egemenlik

Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Şimşek tarafından kaleme alınan iki perdelik "Asayiş Bizim İşimiz" adlı tiyatro oyunu, Sarıgöl Milli Egemenlik Çok Programlı Lisesi öğrencileri tarafından sahneye konuldu.

Sarıgöl Belediye Düğün Salonu'nda sahnelenen oyun, öğrenci ve vatandaşlarla buluşturuldu ve izleyiciden büyük alkış aldı.

Emniyet Müdürü Yaşar Şimşek, oyun öncesinde yaptığı açıklamada, oyunun günlük hayatta karşılaşılan, hırsızlık, kontör dolandırıcılığı, ATM önlerindeki dolandırıcılık gibi olayların içinde trajikomik ögeler ele alınıyor" dedi.

Reklam
Reklam

İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Şimşek'in senaryosunu yazdığı, Okul Müdür Yardımcısı Özgül Çınar ve edebiyat öğretmeni Güler Sırım'ın yönetmenliğini üstlendiği oyun, önümüzdeki günlerde Uşak ve Eşme ilçesi, Denizli ve Buldan ilçesi, Manisa ve Alaşehir, Salihli ve Kula ilçelerinde sahneleneceği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: