Sarıgöl’de Başarılı Öğrencilere Ödülleri Verildi

Sarıgöl Aktif Eğitimciler Derneği tarafından "Sarıgöl O’nu Okuyor" adı altında düzenlenen kitap okuma yarışmasında başarılı...

Sarıgöl Aktif Eğitimciler Derneği tarafından "Sarıgöl O’nu Okuyor" adı altında düzenlenen kitap okuma yarışmasında başarılı olan 15 başarılı öğrenciye, düzenlenen bir törenle çeşitli hediyeler verildi.

Sarıgöl Aktif Eğitimciler Derneği tarafından nisan ayı içersinde öğrencilere dağıtılan Rahim Kaya’nın "Efendiler Efendisi Peygamber Efendimiz" isimli kitabı okuyan öğrencilere, okudukları kitap içersinden sorulan sorularla değerlendirme yapıldı. Değerlendirme sonunda ilk 15 sırayı alan öğrenciler için ödül töreni düzenlendi. Sarıgöl Aktif Eğitimciler Derneği'nde yapılan ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Savaş Muratoğlu, okul müdürleri ile Dernek Başkanı Numan Aşçı ve öğrenci velileri de katıldı.

Reklam
Reklam

Ödül töreninde bir konuşma yapan Dernek Başkanı Aşçı, "Bu tür eğitici faaliyetlerimiz devam edecek. Çeşitli okullarda okumakta olan 15 öğrencimiz kitap okuma yarışmasında ödül almaya hak kazandı. Kendilerini kutluyorum. Amacımız, öğrencilerimizim manevi değerlerini sahip çıkmaları ve kitap okuma alışkanlıklarını geliştirmelerini sağlamak" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz