Sarıgöl’e Deprem Uzmanları Gelecek

Sarıgöl Kızılay Şubesi tarafından 6 Kasım günü düzenlenecek olan "Kızılay Gecesi" hazlılıklarına başlandı.Belediye Düğün Salonu’nda...

Sarıgöl Kızılay Şubesi tarafından 6 Kasım günü düzenlenecek olan "Kızılay Gecesi" hazlılıklarına başlandı.

Belediye Düğün Salonu’nda yapılacak olan Kızılay Gecesi’nde, vatandaşların bilinçlendirilmesi için deprem uzmanlarının Sarıgöl’e davet ettiklerini belirten Sarıgöl Kızılay Şubesi Başkanı Yusuf Tüfekçi, "Kızılay Gecesi’ne Doğa Hareketleri Derneği Başkanı Fuat Agaltay, Kocaeli Üniversitesi emekli öğretim üyesi ve deprem uzmanı Prof. Uğur Kaynak, İstanbul Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Uğur Gündoğdu, İstanbul Valiliği Deprem Eğitimi Koordinatörü Özden Işık'ı da davet ettik" dedi.

Reklam
Reklam

Tüfekçi, "Sarıgöl 1969 yılında 6.8 şiddetinde bir deprem yaşadı. İlçemiz hareketli fay hattı üzerinde bulunmaktadır. Konuk deprem uzmanları ilçedeki fay hattı üzerinde de incelemede de bulunacak. Vatandaşlarımızı deprem konusunda bilgilendirmek de Kızılay’ın bir görevidir" diye konuştu.

Tüfekçi 6 Kasım günü saat 19.30’da Belediye Düğün Salonu’nda verilecek seminere tüm Sarıgöl halkının davetli olduğunu da sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: