Sarıgöllü Üçüzler İlçenin Maskotu Gibi

Sarıgöl'de yaşayan Özlem (26) ve Gökmen Korkmaz (30) çiftinin üçüz bebekleri, 9 aylık oldu. Sevimli...

Sarıgöl'de yaşayan Özlem (26) ve Gökmen Korkmaz (30) çiftinin üçüz bebekleri, 9 aylık oldu. Sevimli minikleri görenler, "Allah nazardan saklasın’’ diyor.

Şirinlikleri ile herkesi kendilerine hayran bırakan Deniz, Burak ve Cemre bebekler, üçü birden adeta Korkmaz ailesinin ve ilçenin maskotu gibi etrafa gülücükler dağıtıyor. Üçüzlerin annesi Özlem Korkmaz, bebeklerin kendisini yormadığını belirtirken, "Üçüzlerim dokuz aylık oldu. Üçünün de huyları farklı, onları çok seviyorum. Onlarla uğraşmak beni mutlu ediyor. Tek sıkıntımız var, bez ve mama yetiştirmekte zorlanıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Üçüzleri çarşıya gezdirmeye çıktığında yolda herkesin ilgi gösterdiğini, sevdiğini belirten anne Korkmaz, herkesin "Allah nazardan saklasın" dediğini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz