Sarıgöl'ün Vergi Rekortmeni Hayırseveri Ikinci Okulu Yaptıracak

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde 42 yıldır aralıksız vergi rekortmeni olan, ayrıca bin 500 kişilik cami ve...

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde 42 yıldır aralıksız vergi rekortmeni olan, ayrıca bin 500 kişilik cami ve sekiz Kur’ân kursu yaptıran hayırsever işadamı Hüseyin Gümüşlü, daha önceden yaptırdığı ilkokulun bahçesine altı derslikli ortaokul binası yaptıracak. 250 bin liraya malolacak ek binanın yapımına hemen başlanarak, 2013-2014 eğitim öğretim yılına yetiştirilecek.

Tırazlar köyündeki Gümüşlü İlköğretim Okulu'nun bahçesine yaptırılacak ek binanın protokolü Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Sarıgöl Kaymakamı Abdullah Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ve hayırsever Gümüşlü arasında imzalandı. İmza töreninde konuşan Vali Daşöz, Gümüşlü’nün yaptığı hayırlarla ilçeye çok büyük desteği olduğunu ifade etti. Yeni binanın da oradaki eksiği gidereceğini, yemekhanesini ise valiliğin yaptıracağını bildirdi. Hüseyin Gümüşlü de memleketine bir eser daha kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Allah'a şükür bin 500 kişilik bir cami, sekiz Kur’ân kursu yaptırdık. O kurslarda çocukların Kur’ân öğrendiğini görünce çok mutlu oluyorum. Elimizden geldiği kadarıyla vatanımıza, milletimize katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu da bana mutluluk veriyor.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: