Sarıgözoğlu, Kula'da Bir Evi Restore Ettirecek

Mustafa Sarıgözoğlu ve Levent Sarıgözoğlu Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın'ı makamında ziyaret ederek Tarihi Kula...

Mustafa Sarıgözoğlu ve Levent Sarıgözoğlu Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın'ı makamında ziyaret ederek Tarihi Kula Evlerinden birini restore etme sözü verdi.

Sarıgözoğlu Hidrolik ve Kalıp Sanayi Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sarıgözoğlu, 1957'de İzmir'de kalıp noktasından üretime başladıklarını Türk otomotiv ve beyaz eşya sanayisinin gelişimine paralel olarakta fabrikalarının da her geçen gün geliştiğini ifade etti. Mustafa Sarıgözoğlu, Türkiye'nin nitelikli iş gücünü iyi değerlendirerek dünyanın önde gelen markalarıyla çalışmaya başladıklarını söyledi. Ailesinin Kulalı olmasından dolayı Kula'yı ziyaret etmek istediklerini belirterek doğup büyüdükleri ilçeye maddi ve manevi olarak destek olmaktan büyük onur duyacaklarını dile getirdi. Tarihi bir Kula Evi'nin restorasyonu üstlenmek istediklerini belirten Sarıgözoğlu, turizm sektöründe marka kent olma yolunda ilerleyen Kula'yı firma olarak maddi ve manevi olarak destek vereceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Yapılan ziyaretten memnun kaldığını ifade eden Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Sarıgözoğlu ailesinin her zaman Kula için önemli bir yere sahip olduklarını ilçenin turizm atağına verecekleri destekten dolayı sonsuz teşekkürlerini sundu. Kula'nın son dönemlerde turizm alanında önemli adımlar attığını belirten Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, belediyenin bütçesi yettiği sürece tarihi evlerin dış cephe, çatı ve tamiratları noktasında vatandaşlara büyük destek verdiklerini ifade etti. Fen İşlerine bağlı restorasyon birimi tarafından birinci derece sit alanı içerisinde bulunan ev sahiplerine Kültür Bakanlığı'ndan hibe destek almaları için her türlü desteğin verildiğini belirtti.

Ziyaretin sonunda Mustafa Sarıgözoğlu ve Levent Sarıgözoğlu'na Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın tarafından plaket takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: