Sarıgül Azdavay'ı Ziyaret Etti

Sivil toplum kuruluşlarının davetlisi olarak Kastamonu'nun ilçelerini gezen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Azdavay’a geldi.Azdavay...

Sivil toplum kuruluşlarının davetlisi olarak Kastamonu'nun ilçelerini gezen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Azdavay’a geldi.

Azdavay ilçesi Topuk köyünde vatandaşlar tarafından karşılanan Sarıgül, 50 civarında aracın katıldığı konvoy eşliğinde ilçe merkezine geldi. Azdavay Belediyesi'ni ziyaret eden Sarıgül’e, Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek tarafından Azdavay İlçesi yöresel giysisinin bir parçası olan kuşak hediye edildi. Azdavay Belediyesi önünde yapılan konuşmalarda, Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek “Şişli Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül’e ilçemize hoşgeldiniz diyorum” dedi, Azdavay’a yaptığı desteklerden dolayı teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Şişli Belediye Başkanı Sarıgül de yaptığı konuşmada, "Hiçbir siyasi parti gözetmeksizin tüm Azdavaylıları selamladığını belirterek şunları söyledi: "göstermiş olduğunuz ilgi ve destekleriniz için teşekkür ediyorum. Yaşantım boyunca Azdavaylıların desteklerini gördüm bugün coşkunuzu görüyorum, yarın bir gün başka bir görevim olursa siz beni mahcup etmediniz Allah da sizi mahcup etmesin. Osman başkanımıza nezaketinden dolayı teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanına ve ilçe yöneticilerimize, Türkiye Değişim Hareketi il başkanına, Ak Parti ilçe başkanına, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanına ve hiçbir siyasi parti gözetmeden tüm siyasi parti ilçe başkanlarına sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.”

Sarıgül, konuşmasında her zaman için kendisine gelen istekleri karşılamaya çalışacağını söyledi. İstanbul'daki Kastamonuluların bir numara olduğunu belirten Sarıgül, "Alçak gönüllü olmayın gücünüzü kullanın” dedi.

Konuşmasının ardından Cumhuriyet Caddesi üzerindeki esnaf ve vatandaşlarla selamlaşan Sarıgül, buradan Pınarbaşı ilçesine gitti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: