Sarıgül Fethiye'de

Fethiye’nin Kumluova beldesinde Türkiye'nin ünlü hukukçularından Prof. Dr. Ayhan Önder’in, ilköğretim okulunun ardından yaptırdığı çok...

Fethiye’nin Kumluova beldesinde Türkiye'nin ünlü hukukçularından Prof. Dr. Ayhan Önder’in, ilköğretim okulunun ardından yaptırdığı çok programlı lise, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün de katıldığı törenle açıldı.

Zorlu Holding'e ait helikopterle Kumluova beldesine gelen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, helikopterin hal meydanına inişinde “Çare Sarıgül” sloganları ile karşılandı. 100’e yakın Türk bayraklı araç konvoyu, saatlerce Mustafa Sarıgül’ü bekledi. Sarıgül'ü helikopterin inişinde, Kumluova Belediye Başkanı Alim Karaca, MHP’li Fethiye Belediye Meclis Üyesi Nurkaya Gündoğdu ve muhtarlar ile halk karşıladı. Kumluova Belediyesi toptan sebze hali esnafını ve çalışanlarını tek tek ziyaret ederek sohbet eden Sarıgül, Fethiye domatesi hakkında bilgi aldı ve bol bol fotoğraf çektirdi. Mustafa Sarıgül, burada kadınların da 'Çare Sarıgül' sloganları altında Kumluova merkeze geçti. Kumluova Belediyesi girişinde Fethiye Belediyesi bando ekibinin marşları ile karşılanan Sarıgül, Fethiye Belediyesi Bando Şefi Mehmet Göktaş’ı tebrik edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Reklam
Reklam

Kumluova Prof. Dr. Ayhan Önder Çok Programlı Lisesi'nin açılışı için beldeye gelen Şişli Belediye Başkanı, Kumluova Belediyesini ziyaret edip, belediye başkanı olan arkadaşı Alim Karaca’dan belde hakkında bilgiler aldı. Belediye girişinde, Belediye Meclis üyesi ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Şerif Yakışmış, yazdığı 'Çare Sarıgül' isimli şiirini okudu.

Başkan Alim Karaca’nın makamına geçen Sarıgül, burada CHP’li Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, CHP’li Seki Belediye Başkanı Veli Yıldız ile birlikte Muğla’nın 'büyükşehir' yapılması konusunda bilgi alışverişi yaptı. Diğer yandan Sarıgül, Kumluova Merkez Camii'nin Şişli Belediyesi hattat ekibi tarafından baştan aşağı muhteşem hale getirilmesi için cemaate ve müftüye söz vererek, 15 gün sonra Yunanistan’ın Gümülcine kentinden dönecek olan ekibin hemen bu işe başlaması talimatını verdiğini aktardı. Sarıgül, İstanbullunun İstanbul'u yönetmesini, ayrıca Türkiye’nin de kendisini beklediğini söyleyince odada bulunanlar alkış tuttu. Bu sırada Sarıgül, Zorlu'nun kendisini adaya davet ettiğini belirtince, Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz "Başkanım gidelim yüzeriz" dedi. Sarıgül ise, elindeki su şişesini havaya atarak “Ankara'nın anahtarını aldıktan sonra” diye karşılık verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz