Sarıgül kurbanlık pazarlarını denetledi

İSTANBUL (İHA) - Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, ilçe sınırları içerisindeki kurbanlık hayvan pazarlarını denetledi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, kurbanlık hayvan pazarlarını denetledi. Sarıgül ile birlikte pazara gelen Şişli Belediyesi veterinerleri çadırları ilaçladı, kurbanlık hayvanların sağlık durumlarını kontrol etti. Sarıgül, hayvan sahiplerini de ziyaret edip satış durumları hakkında bilgi aldı.

"Kosovalı" isimli 1 tonluk 6 bin 500 YTL'ye satılan bir boğa ile kameralara poz veren Sarıgül, "Kurbanlık hayvan almak isteyen vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla Şişli sınırlarındaki pazarları ziyaret edebilir. Bütün hayvanlar, geldikleri yerin tarım müdürlüklerinden alınan belgelerle pazarlara alınmıştır. Pazarlarımız da her gün kontrol edilip temiz tutulmaktadır. Veterinerlerimizin hayvanların sağlık durumlarına ilişkin kontrolleri son güne kadar devam edecek" dedi.

Reklam
Reklam

Bu arada Sarıgül, bir tüccarın " Parti değiştirmeniz çok iyi oldu. Sizi başbakan görmek istiyoruz" sözlerini teşekkür ederek karşıladı.