Sarıgül, yarın bürosunu açıyor

ANKARA (İHA) - CHP Genel Başkanlığı'na hazırlanan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, karargahını yarın açıyor. CHP Genel Başkan Deniz Baykal ise kurultay öncesi destek istemek üzere İstanbul'da partisinin Marmara ve Trakya kurultay delegeleri ile bir araya gelecek.

Sarıgül, yarın saat 12.00'de İran Caddesi No: 47'deki bürosunun açılışını yapacak. İstanbul'dan uçakla Ankara'ya gelecek olan Sarıgül, Esenboğa Havalimanı'nda aralarında muhalif milletvekillerinin de olduğu bir grup partili tarafından karşılanacak. Açılışın dikkat çekmesi ve görkemli geçmesi için kolları sıvayan muhalifler, yaklaşık bir haftadır çalışmalarını sürdürüyor. Eşi Aylin Sarıgül ile birlikte gelecek olan Sarıgül, halkın da katılması beklenen açılışın ardından bir basın toplantısı düzenleyecek.
Sarıgül'ün Ankara'ya geldiği saatlerde Genel Başkan Deniz Baykal'ın çağrısı ile Genel Merkez'de de Parti Meclisi (PM) toplanacak. Toplantıda, rüşvetçilikle suçlanan Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyelerinden Cafer Dursun ve Engin Baba'nın disipline sevki oylanacak. Baykal da oylama öncesi bir konuşma yapacak. Baykal, daha sonra İstanbul'a geçecek. Burada partisinin Marmara ve Trakya delegeleri ile bir araya gelecek olan Baykal, kurultay öncesi destek isteyecek.

Reklam
Reklam