Sarıgül'den Baykal'ın açıklamalarına yorum

İSTANBUL (İHA) - Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Meclis'te başlattığı baş örtüsü tartışmaları için, "İnançlar Allah'a ulaşma yoludur, iktidara ulaşma yolu olarak da asla ve asla kullanılmaması lazım" dedi.

Şişli Belediyesi Kızılay'a destek amaçlı "Kan Bağışı" kampanyası başlattı. Şişli Belediyesi'nde gerçekleştirilen törene Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali ve çok sayıda misafir katıldı.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, basın mensuplarının CHP Lideri Deniz Baykal'ın "Baş örtüsü başı örtmeye yarar, eşlerin ayıplarını örtmez" şeklindeki sözlerine ilişkin sorularını cevapladı. Sarıgül, bayram öncesi siyasi bir şey söylemeyeceğini belirterek şöyle konuştu: "Bayramdan sonra bu konularla ilgili açıklamalarım olacak. İnançlara çok büyük önem veriyorum. İnançlar Allah'a ulaşma yoludur. İktidara ulaşma yolu olarak da asla ve asla kullanılmaması lazım. Benim için başı açık olan da, başı kapalı olan kardeşim de işşizdir. Ben her iki tarafın mutlu olmasını arzuluyorum."

Reklam
Reklam