Sarıkamış Belediyesinden Bayram Temizliği

Sarıkamış Belediyesi Kurban Bayramı öncesinde gece geç saatlere kadar parklarda, caddelerde ve sokaklarda bayram temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.Sarıkamış Belediyesine bağlı ekipler rutin temizlik çalışmalarına ek olarak bayram öncesinde şehrin dört bir yanında kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.Çalışmalar kapsamında parklar, yürüyüş yolları, bulvar, cadde ve sokaklar süpürme ve yıkama araçlarıyla temizlenirken, vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlar ile çöp konteynerleri de buharlı araçlarla yıkanarak hijyen sağlandı.

Sarıkamış Belediyesi Kurban Bayramı öncesinde gece geç saatlere kadar parklarda, caddelerde ve sokaklarda bayram temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.
Sarıkamış Belediyesine bağlı ekipler rutin temizlik çalışmalarına ek olarak bayram öncesinde şehrin dört bir yanında kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.
Çalışmalar kapsamında parklar, yürüyüş yolları, bulvar, cadde ve sokaklar süpürme ve yıkama araçlarıyla temizlenirken, vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlar ile çöp konteynerleri de buharlı araçlarla yıkanarak hijyen sağlandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz