Sarıkamış Devlet Hastanesine Tomografi Cihazı

Sarıkamış Devlet Hastanesi Başhekimi İsa Kaya, hizmete girecek yeni tomografi cihazıyla hastaların başka illere gitmekten kurtulacağını belirtti.

Sarıkamış Devlet Hastanesi Başhekimi İsa Kaya, hizmete girecek yeni tomografi cihazıyla hastaların başka illere gitmekten kurtulacağını belirtti. Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hastanenin yeni binasının hizmete girmesinin ardından birçok alanda yenilik yaptıklarını söyledi. Hasta memnuniyetine öncelik verdiklerini belirten Kaya, hastanenin her geçen gün kendini geliştirerek çevre ilçelerdeki hastalara da hizmet verir noktaya geldiğini kaydetti. Cihazın montaj işlemi yapıldıktan sonra 20 gün içinde faaliyete geçeceğini ifade eden Kaya, şöyle devam etti: "Tomografi cihazımız üst düzey donanımlı, özelliklere sahip. Tomografi cihazı başta trafik kazaları, travmalar, felç, beyin kanaması, akciğer embolisi gibi acil vakaların tedavisi için büyük olanak sağlıyor. Artık anormal bir durum olmadıkça hastalarımız Kars'a Erzurum'a gitmekten kurtulacak. Bu nedenle hem zaman kaybını hem de hastalarımızın fazladan masraf etmesini önlemiş olacağız. Hastanemizi daha çağdaş seviyelere çıkarmak için uzman kadromuz ve çalışan bütün personelimizle büyük çaba sarf ediyoruz. İnşallah bu hedeflerimize iki yıl içinde ulaşacağız."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: