Sarıkamış Esnafspor’a Destek Yemeği

2012-2012 sezonunda Kars’ı Bölgesel Amatör Ligde (BAL), temsil edilecek Sarıkamış Esnafspora destek için yemek...

2012-2012 sezonunda Kars’ı Bölgesel Amatör Ligde (BAL), temsil edilecek Sarıkamış Esnafspora destek için yemek düzenlendi.

Sarıkamış ilçe merkezi’nde bir otelde düzenlenen yemekli toplantıya, Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, Belediye Başkanı İlhan Özbilen, İlçe Emniyet Müdür Vekili İsa Çabuk,Sarıkamış Esnafspor Kulüp Başkanı İsmail Şen, CHP ilçe Başkanı Burhan Yıldız, spor kulüpleri temsilcileri ve esnaflar katıldı.

Sarıkamış Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, Sarıkamış Esnafspor’un bundan sonra maddi manevi desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Herkesin gücü yettiği kadar imkanlarının el verdiği kadarıyla bu takıma katkı sağlaması gerektiğini ifade eden Kaymakam Ermiş; “Buraya gelen insanlar hizmet etmekle görevli. Eleştirmek çok kolay. Bakıyorum bazen Sarıkamış’ta şöyle yapalım böyle yapalım, bu böyle yapılmıyor, şöyle yapılıyor diyen kişilerin birçoğu bugün burada, maalesef bu hizmet yarışında yoklar. Demek ki eleştirmek değil, bir şeyler yapmak önemli” dedi.

Ermiş; “Biliyorsunuz spor çalışmaktır, dayanışmadır, kardeşliktir, ahlaklı ve erdemli olmaktır, disiplin kazanmaktır. Bu duyguları çocuklarımıza, gençlerimize tattırmamız lazım. Bu duyguları yaşamamız lazım. Ayrıca Sarıkamış Esnaf Spor diğer illere gidecek, diğer illerin takımları Sarıkamış’a gelecek. Sarıkamış’ta bir sosyal aktivite olacak hafta sonları. O maçları izlemeye gideceğiz, bizler de eğleneceğiz. Kendilerine şimdiden teşekkür ediyoruz. Tabi bu genç kardeşlerimize destek olmamız lazım. Esnaf Sporun Sloganı da çok güzel “ses ver Sarıkamış esnaf spor”. Ses ver 66 62’ye mesaj gönderiyoruz. Bunu bütün halka yayabiliriz. Aslında bu mesaj sistemi öğrencilere bile hitap edebilecek bir sistem. Hiçbir şey değil, 5 lira . Tüm halkımız, yani Sarıkamış’ta 50 bin insan yaşıyor, 25 bini mesaj yazsa önemli bir destek olur. Bizler de birer ikişer değil de aklımıza geldikçe destek olursak, bu genç kardeşlerimize iyilik yapmış oluruz. Çöpe atmadığımız bir para olacak, bazen bir sigaraya 9-10 lira verenler oluyor, değil mi? 2 tane mesaj 10 lira, hiçbir şey değil, bir günde. Ben sizleri ayrı ayrı tebrik ediyorum buraya katıldığınız için. Taşın altına elinizi soktunuz, tebrik ediyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen’de Esnafspor’un 3. Lige çıkabilmesi için büyük bir dayanışmanın şart olduğunu, özellikle Sarıkamış’ta esnaf olan arkadaşların bu dayanışmayı maddi manevi açıdan başlattıklarını görmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Daha sonra yemeğe katılanlar arasında kulüp yararına 6 bin 750 TL. para toplandı. Sarıkamış Esnafspor Kulüp Başkanı İsmail Şen ise, takıma güç veren herkese teşekkür etti. ArdındanToplantıya katılanlar Esnafspor için cep telefonlarıyla mesaj yolladılar.

Yemek sonrasında Sarıkamış Esnafspor Kulüp Başkanı İsmail Şen, katkılarından dolayı Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, Belediye Başkanı İlhan Özbilen ve adının açıklanmasını istemeyen iki esnafa plaket verdi.

IÇ-

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: