Sarıkamış Harekatı'nın 98. Yılı

Kars Valisi Eyüp Tepe, Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı kapsamında düzenlenen yürüyüşe on binlerce kişinin katıldığını belirterek, "Yürüyüşe 20 bin kişi

Kars Valisi Eyüp Tepe, Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı kapsamında düzenlenen yürüyüşe on binlerce kişinin katıldığını belirterek, "Yürüyüşe 20 bin kişi katıldı ama Sarıkamış'tan 20 milyon insan haberdar oldu" dedi.

Vali Tepe, Kars Valiliği Toplantı Salonu'nda düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Türkiye, Kars ve Sarıkamış için önemli bir programı geride bıraktıklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Sarıkamış Harekatı'nın yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen yürüyüşe yaklaşık 20 bin kişinin katıldığına dikkati çeken Tepe, "Misafirlerimizi o soğuk kış şartlarında, o soğuk atmosferde 8.5 kilometrelik hiç azımsanmayacak bir mesafede yürütmek gerçekten zor bir işti" dedi.

Reklam
Reklam

Organizasyonun eksiksiz şekilde tamamlandığını ifade eden Tepe, şunları kaydetti:

"Yürüyüşe 20 bin kişi katıldı ama Sarıkamış'tan 20 milyon insan haberdar oldu. İnşallah önümüzdeki yıllarda da Kars'ımıza yakışır şekilde bu organizasyonu gerçekleştiririz. Bu çok önemli bir program. Bu program sayesinde hem Karsımızın hem de Sarıkamış'ın bir bakıma iyi bir tanıtımını yaptık. Türkiye'nin çeşitli yerlerindeki bilboardlarda Kars'ın ve Sarıkamış'ın isminin anılması çok önemli."

Vali Tepe, organizasyonda Gençlik ve Spor Bakanlığı başta olmak üzere birçok kurum ve kuruluşun desteğini aldıklarını kaydetti.

Muhabir: Çağlar Sefertaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: