Sarıkamış Kaymakamı Ermiş, Köyleri Ziyaret Etti

Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek, vatandaşın istek ve sorunlarını dinledi.

Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek, vatandaşın istek ve sorunlarını dinledi.

Kaymakam Ermiş, Sarıkamış Jandarma Komutanı Şener Şen, meclis üyeleri Hanali Çetinkaya, Hacı Ateş, Zeynel Abidin Çam ile Karakurt ve Karaköse köylerini ziyaret etti.

Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Ermiş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vatandaşların istek ve sorunlarını yerinde tespit edebilmek için köyleri ziyaret ettiklerini belirterek, yapılan ve yapılması gereken çalışmaları değerlendirdiklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Köylerde son zamanlarda yapılan çalışmalarla altyapı ve eğitim konusunda büyük gelişmeler sağlandığını vurgulayan Ermiş, "Merkezi İstanbul'da bulunan Karaköse Köyü Derneği'nin üyeleri, Karaköse köyümüze kamusal fayda sağlayacak bir çalışma yapmak istiyorlardı. Biz de bir araya gelerek, bunları belirledik. Köyümüze iki katlı köy konağı yapılacak. Yaklaşık 200 metrekarelik alan üzerinde muhtar odası, kuran kursu yer alacak" dedi.

Köylere yatırım yapan kurumlara destek olduklarını ifade eden Ermiş, sorunlara ortak çözümler bularak, köyleri iyi duruma getirmeye çalıştıklarını kaydetti.

Muhabir: Hüseyin Demirci / Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: