Sarıkamış Şehitleri Anısına Yarıştılar

Sarıkamış Şehitlerini anma etkinliklerinin 99. yıl dönümü dolayısıyla Cıbıltepe Kayak Merkezinde kayaklı koşu yarışları düzenlendi.

Sarıkamış Şehitlerini anma etkinliklerinin 99. yıl dönümü dolayısıyla Cıbıltepe Kayak Merkezinde kayaklı koşu yarışları düzenlendi. Kars bölgesinden 15 sporcunun katıldığı yarışlar, oluşturulan 10 kilometrelik kayaklı koşu parkurunda gerçekleştirildi. Yarışlar sonunda Onur Kılıçarslan birinci, Mahsun Kaya ikinci, Ömer Tilki üçüncülüğü elde etti. Yarışları birincilikle bitiren Onur Kılıçarslan, yaptığı açıklamada, Sarıkamış Şehitleri anısına anlamlı bir yarış düzenlendiğini, "Bu yarışın heyecanı diğerlerine göre daha farklıydı. Şehitlerimiz için çaba sarf ettik, yorulduk ama onlar her şeye değer" dedi. Öte yandan, Kars Valiliği ve Sarıkamış Kaymakamlığı ve belediye tarafından anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen kayak yarışları da başladı. Yarışlar, Pazar günü yapılacak anma yürüyüşünün ardından Yukarı Sarıkamış Şehitliğinde düzenlenecek törenin ardından son bulacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: