Sarıkamış'ta Çöp Toplama Çalışması Başlatıldı

Sarıkamış ilçesindeki TOKİ konutları sakinleri, çöp toplama çalışması başlattı.

Sarıkamış ilçesindeki TOKİ konutları sakinleri, çöp toplama çalışması başlattı.

Hançerli düzü mevkisindeki TOKİ sakinleri, başlattıkları kampanya kapsamında konutların çevresinde çöp toplamaya başladı.

TOKİ Sitesi Yönetimi Başkanı Ahmet Cengiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar eridikten sonra yaklaşık 10 bin metrekarelik alanda çöplerin biriktiğini ve bunun çirkin görüntü oluşturduğunu belirterek, bütün ailelerle birlikte çöp toplama kampanyası başlattıklarını söyledi.

Sarıkamış'ın şehitler diyarı ve turizm cenneti bir ilçe olduğunu, bu nedenle her tarafının pırıl pırıl olması gerektiğini vurgulayan Cengiz, "Çevre temizliği, günümüzde dünyanın en önemli sorunları arasındadır. Çocuklarımıza, gençlere mutlaka çevre bilincini aşılamalıyız. Toprak, hava ve su dünyamıza hayat veren üç temel unsurdur. Bunları temiz tuttuğumuz sürece dünyamız temiz ve sağlıklı olur" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz