Sarıkamış'ta "Mesleki Kariyer Ve Motivasyon Semineri"

Sarıkamış ilçesinde lise öğrencilerine "Mesleki Kariyer ve Motivasyon Semineri" konulu seminer verildi.

Sarıkamış ilçesinde lise öğrencilerine "Mesleki Kariyer ve Motivasyon Semineri" konulu seminer verildi.

Sarıkamış İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliğiyle Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde düzenlenen seminerde, kişisel gelişim uzmanı Mehmet Ekinci lise son sınıf öğrencilerine deneyimlerini anlattı.

Ekinci, seminer sayesinde öğrencilerin meslekleri tanıması, sınavlar için motivasyon kazanmaları ve kendilerini daha iyi tanımalarını amaçladıklarını söyledi.

Arkadaş, aile ilişkileri, ders çalışma ve sınav konularında izlenecek yolların başarıyı getireceğini belirten Ekici, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Öğrenciyi sınırlandıran olumsuz düşünce ve davranışları değiştirmek, öğrencilerin kişisel gelişimini, iletişim becerilerini geliştirmek. Çevreleri ve kendileri ile olumlu iletişim kurmalarını, yaratıcı, yenilikçi enerjilerini etkinleştirerek, bireysel becerilerini ön plana çıkarmak istiyoruz. Bireyin kendi iç dünyasındaki algılamalar, düşünce biçimleri ve geleceğe ilişkin bakışı, kendi ve karşısındaki ile iletişim kurmaları konusunda yardımcı oluyoruz."

Seminerin sonunda öğrencilere, İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından hazırlanan kitap ve broşürler dağıtıldı.

Muhabir: Hüseyin Demirci / Selami Küçükoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: