Sarıkamış'ta Tırnaklı Pideye Ilgi

Ramazan ayının gelmesiyle fırınların raflarında yerini alan tırnaklı pide, Sarıkamış ilçesinde iftar sofralarının vazgeçilmezi arasında yer alıyor.

Ramazan ayının gelmesiyle fırınların raflarında yerini alan tırnaklı pide, Sarıkamış ilçesinde iftar sofralarının vazgeçilmezi arasında yer alıyor. İlçede 45 yıldır taş fırını işleten Süleyman Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, özellikle ramazan ayında pideye büyük talep olduğunu söyledi. Taş fırında pişen pidenin daha lezzetli olduğunu vurgulayan Özdemir, "Her Ramazan ayında Ramazan pidesi veya tırnaklı pide dediğimiz ekmeği özenle pişiriyoruz. Vatandaşların talebine göre, yumurtalı ve susamlı olarak da çıkarıyoruz" dedi. Normalde 1,5 TL'den satmaları gereken 500 gramlık pideyi 1,4 TL'den satışa sunduklarını dile getiren Özdemir, vatandaşların bu uygulamadan memnun olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: