Sarıkaya, Mazbatasını Aldı

Saadet Partisi (SP) Alaplı ilçe Başkanlığına seçilen Ramazan Sarıkaya mazbatasını aldı.SP Alaplı ilçe Teşkilatının 7...

Saadet Partisi (SP) Alaplı ilçe Başkanlığına seçilen Ramazan Sarıkaya mazbatasını aldı.

SP Alaplı ilçe Teşkilatının 7 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleştirdiği olağan genel kurul sonrası başkanlığa seçilen Ramazan Sarıkaya mazbatasını aldı.

Beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Alaplı Adliye Binasında bulunan İlçe Seçim Bürosuna gelen SP Alaplı ilçe Başkanı Ramazan Sarıkaya mazbatasını Alaplı İlçe Seçim Kurulu Müdürü Yüksel Erdoğan'ın elinden aldı.

Saadet Partisini en büyük parti yapmak üzere göreve geldiklerini bu yönde çalışacaklarını belirten Sarıkaya, “1 beldesi 9 mahallesi 50 köyü seçmen sayısı 33 bin 31 ve nüfusu 46 bin 188 olan ilçemizde Saadet Partisi mensupları olarak gezmediğimiz sokak gitmediğimiz köy, girmediğimiz ev dolaşmadığımız mahalle konuşmadığımız insan kalmayıncaya kadar çalışacağız ve Saadet Partisini en büyük parti yapmak üzere göreve geliyoruz rabbim niyetlerimizi hayırlı kılsın” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: