Sarıkaya'da Hz. Peygamber Konulu Şiir Okuma Yarışması

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla liseler arasında 'Hz. Peygamber' konulu şiir okuma yarışması...

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla liseler arasında 'Hz. Peygamber' konulu şiir okuma yarışması düzenlendi.

Sarıkaya İmam Hatip Lisesi salonunda düzenlenen yarışmaya, Sarıkaya Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, İlçe Emniyet Müdürü Ökkeş Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demir, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Yarışmada Sarıkaya Anadolu Lisesi öğrencisi Elif Büşra Ünlütürk 'Kırk Yaşındasın' şiiri ile birinci olurken, 2. Yunus Emre Anadolu Lisesi, 3. ise Şehit Hasan Hüseyin Aksoy Anadolu Öğretmen Lisesi oldu. Öğrencilerin okuduğu şiirler salondaki davetlileri duygulandırdı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demir ve Emniyet Müdürü Ökkeş Bulut tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Reklam
Reklam

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demir, yaptığı konuşmada, öğrencilerin okuduğu şiirleri çok beğendiklerini söyledi. Demir, "Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi, kutluyor ve tebrik ediyorum. Hepsi şiirlerini çok güzel ve başarılı bir şekilde okudu. Birinci olan öğrencimizi tebrik ediyor, kendisine Yozgat’ta yapılacak olan yarışmada başarılar diliyorum." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz