Sarıkaya’da öğretmenlere verilen 6 günlük seminer sona erdi

Yozgat’ın Sarıkaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede görev yapan yaklaşık 400 öğretmene verilen 6...

Yozgat’ın Sarıkaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede görev yapan yaklaşık 400 öğretmene verilen 6 günlük seminer sona erdi.
Sarıkaya Mehmet Oğulları Otel'de düzenlenen ve Galaksi Danışmanlık Koordinasyon grup sorumlusu Hakan Güney, İsmail Koç, Psikolog Mahmut Aydın, Kişisel Gelişim Uzmanı Yeşim Gürsoy’un verdiği seminere İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hıdır Okçu ve öğretmenler katıldı. Seminerde öğretmenlere eğitim ve öğretim döneminde daha başarılı omlarını sağlayacak yöntemler anlatıldı. Seminerle ilgili açıklama yapan ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hıdır Okçu, ilçede görev yapan yaklaşık 400 öğretmene 6 gün boyunca seminer verildiğini belirtti. Okçu, "Öğretmenlerimiz açısından bu seminer oldukça faydalı geçti. Öğretmenlerimiz bu seminerde öğrendikleri bilgilerle eğitim öğretim döneminde daha başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyorum. Bu sayede ilçe eğitim başarı seviyemiz hedeflediğimiz yerlere gelecektir." dedi.
Galaksi Danışman Gurup Başkanı Hakan Güney’de şirketin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Güney, kendilerinin Ankara’da eğitim ve danışmanlık alanında uluslar arası hizmet veren bir kuruluş olduklarını ve çalışan personellerinin hepsinin belli bir tecrübeden geçtiklerini ve dallarında uzman olduklarını ifade ederek, "Çalışmalarımızda Avrupa Birliği ve dünya bankasına hazırladığımız projelerde yer almaktadır. Bu çerçevede İçişleri Bakanlığında, Adalet Bakanlığında ve hapishane ve çeşitli kurumlarda seminerler veriyoruz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz