Sarıkaya’da SBS’de Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde Seviye Belirleme Sınavı (SBS)’nda dereceye giren 15 öğrenci, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü...

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde Seviye Belirleme Sınavı (SBS)’nda dereceye giren 15 öğrenci, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Sarıkaya İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen ödül törenine, Sarıkaya Kaymakamı Yaşar Dönmez, Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, Yozgat Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, SGK İl Müdürü Duran Cesur, İlçe Müftüsü Süleyman Eroğlu, AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz, MHP İlçe Başkanı Ömer Açıkel, belde belediye başkanları, okul müdürleri, dereceye giren öğrenciler ve veliler katıldı.

Reklam
Reklam

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demir, uzun yıllar eğitim kalitesini artırmak için öğretmen, öğrenci ve veli üçgeninde çalışmalar yaptıklarını söyledi. Demir, "Bu çalışmalar doğrultusunda her yıl eğitim kalitesini ileriye götürdük. Son üç yılda seviye belirleme sınavlarında ilçemiz toplu puanını her zaman artırarak devam etti. Bizlere bu başarımızda emeğini esirgemeyen Sayın Valimiz Necati Şentürk’e, Kaymakam Yaşar Dönmez'e, Belediye Başkanımız Ali Osman Erbir ve emeği geçen herkese katkılarından dolayı teşekkür ederim." dedi.

Yozgat Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş ise yaptığı konuşmada eğitimin önemine değindi. Geleceğin teminatı olan çocukların en iyi şekilde eğitim almaları ve başarılı olmalarını sağlamak için çalıştıklarını kaydeden Kuş, "Toplam kalite dediğimiz bir olgu var, Milli Eğitim camiasında ve bütün kurumları kapsıyor. Toplam kalite olayı ben değil, biz diye yola çıkmaktır. Yani herkesin bu eğitimin daha kaliteli hale gelmesindeki katkılarıdır. Bugün biz Sarıkaya’dayız, Sarıkaya’nın eğitimde yaşamış olduğu bu istikrarı, bu başarının nasıl sağlandığının tahlilini yapıyoruz. Bizim asli görevimiz, bize emanet edilen bu çocuklarımızı hem milli kültürümüze, hem de dini değerlerimize sahip çıkan nesiller yetiştirmektir. Bu şekilde bilinçli yetişen nesiller vatana, milletine faydalı birer bireyler olarak yetişirler. Bu vesile ile SBS’de dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor ve kutluyorum." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından dereceye giren öğrenciler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: