Sarıkız Sulama Birliği Başkanı Göksu:"Üreticiye En Iyi Hizmeti Vermenin Gayretiiçinde Olacağız"

Saruhanlı'da hizmet veren Sarıkız Sulama Birliği'nin Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Göksu, 4 yıllık görev süresi boyunca üreticiye en iyi hizmeti

Saruhanlı'da hizmet veren Sarıkız Sulama Birliği'nin Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Göksu, 4 yıllık görev süresi boyunca üreticiye en iyi hizmeti vermenin gayret içinde olacaklarını söyledi.

Sarıkız Sulama Birliği'nin Hüseyin Göksu başkanlığında oluşan yeni yönetimi ilk toplantısını yaptı.

Göksu, yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra denetim kurulu üyelerinin de katılımıyla yapılan ilk yönetim toplantısının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, üreticiler için akılcı projeler üretip hayata geçireceklerini, bu bakımdan yapacak çok işleri olduğunun dile getirdi.

Reklam
Reklam

Birlik olarak 80 bin dekar araziye sulama hizmeti sunduklarını kaydeden Göksu, "Bunun 40 bin dekarını bağ, 35 bin dekarını mısır, kalan 5 bin dekarını da diğer tarım ürünleri oluşturuyor. Üreticiye en iyi hizmeti vermenin gayreti içinde olacağız. Arazi yollarımızı düzenleyeceğiz, yeni sulama kanalları yapacağız. İlçedeki kurumlarla işbirliği halinde bu işi en iyi şekilde yürüteceğiz" dedi.

Bu arada, yapılan yönetim kurulu toplantısında Adem Güler'in başkan yardımcılığına getirildiği bildirildi.

Muhabir: Muammer Kökçüoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz