Sarılar'da Orman Yangını

ANTALYA (İHA) – Antalya’nın Manavgat ilçesi Sarılar beldesinde çıkan yangınında 1 hektarlık ormanlık alan kül...

ANTALYA (İHA) – Antalya’nın Manavgat ilçesi Sarılar beldesinde çıkan yangınında 1 hektarlık ormanlık alan kül oldu.

Edinilen bilgiye göre, Sarılar beldesinde ormanlık alanda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangına, helikopter, Orman İşletmesine ait 3 arazöz, grayder, Sarılar ve Manavgat Belediyesi itfaiyeleri ve orman işçileri müdahale etti. Yangın rüzgarın yön değiştirmesiyle kısa sürede kontrol altına alındı.

Manavgat Orman İşletme Müdürü İsmail Hacıoğlu, “Şelale Orman İşletme Şefliğinde 287 nolu bölmede bozuk kızılçam ormanında yaklaşık bir hektar civarında örtü şeklinde orman yangını olmuş, bir helikopter, üç araöz, iki belediye araözü ve yangın işçileriyle beraber yangına müdahale edilerek, orman yangını kontrol altına alınmıştır” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: