Sarısu Kampı Hem Eğlendiriyor Hem Eğitiyor

İzmit Belediyesi’nin 10-18 yaş arası öğrenciler için düzenlediği Gençlik Kampı, yoğun ilgi görüyor. Her hafta...

İzmit Belediyesi’nin 10-18 yaş arası öğrenciler için düzenlediği Gençlik Kampı, yoğun ilgi görüyor. Her hafta 75 öğrenci, Sarısu’da hem tatil yapıyor, hem de sosyal aktivitelerle dolu dolu zaman geçiriyor.

Kampa gelen öğrenciler, İzmit Belediyesi Çocuk Hakları Masası’nın eğitmenleri ile de biraraya geliyor. Her Çarşamba günü çocuk hakları konusunda eğitim alan çocuklar, karşılaştıkları bir olay karşısında nasıl bir çözüm yoluna gittikleriyle ilgili deneyimleri de birbirleriyle paylaşıyorlar.

Doğa ve denizle baş başa bir tatil yapan öğrenciler, kamp süresince problem çözebilmeyi, uyumlu şekilde hareket edebilme becerisini ve takım oyunlarıyla, eğlenerek öğrenme fırsatını yakalıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: