Sarıveliler 5. Karacaoğlan Ve Yayla Şenliği'ne Hazırlanıyor

Karaman'ın Sarıveliler ilçesi, bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Sarıveliler Karacaoğlan ve Yayla Şenliği'ne hazırlanıyor.

Karaman'ın Sarıveliler ilçesi, bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Sarıveliler Karacaoğlan ve Yayla Şenliği'ne hazırlanıyor.

14 Temmuz 2012 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan şenliğin hazırlıkları hakkında bilgi veren Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur, belediye olarak geleneksel hale getirerek kutladıkları Sarıveliler Karacaoğlan ve Yayla Şenliği'nin bu yıl da görkemli bir şekilde gerçekleştirileceğini söyledi. Çeşitli spor dallarında yapılacak yarışmalar ile yöresel ürünlerin sergilenmesi ve tanıtımı, sünnet şöleni ile sanatçıların sahne alacağını ifade eden Başkan Samur, "Anıt Alanı'nda saygı duruşundu bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından protokol konuşmaları yapılacak" dedi. Belediye Başkanı Hayri Samur, belediye olarak düzenlenecek geleneksel Karacaoğlan ve Yayla Şenlikleri'ne tüm halkı beklediklerini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: