Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Suşehri'nde

İstanbul Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Suşehri ilçesinde temaslarda bulundu.

İstanbul Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Suşehri ilçesinde temaslarda bulundu.

Giresun'a bağlı Şebinkarahisar ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığının kongresine katılacak olan Genç, Suşehri ilçesinde Belediye Başkanı Sedat Sel ile bir araya geldi.

Genç, Suşehri Belediyesi Aspasya parkı sosyal tesislerinde gerçekleşen ziyarette, Sel'in Suşehri için büyük bir şans olduğunu belirterek, "Suşehri halkının benim gönlümde ayrı bir yeri her zaman vardır. Suşehri'nde belediye başkanımız Sedat Sel'in yarattığı projeler ve kazandırdığı sosyal tesisler takdire şayandır" dedi.

Reklam
Reklam

Sel ise Genç ile sürekli görüştüklerini belirterek, "Sarıyer Belediyesi ile Suşehri Belediyesi kardeş belediyedir. İstanbul'da bulunan böyle değerli belediye başkanımızı ilçemizde ağırlamaktan her zaman onur ve gurur duyduk" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: