Sarıyer - Beşiktaş maçı A Haber'de canlı yayınlanıyor

Beşiktaş Sarıyer deplasmanına konuk oluyor. Beşiktaş Sarıyer karşısında çoğunlukla ligde ve Avrupa'da ilk 11'de forma şansı bulamayan isimlere şans veriyor. Sarıyer - Beşiktaş maçı canlı yayınla A Haber'de ekrana geliyor.

Beşiktaş Sarıyer ile Türkiye Kupası, F Grubu'nda karşılaşıyor. Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Özgüç Türkalp yönetecek. Türkalp'in yardımcılıklarını ise Uygar Bebek ve Esat Sancaktar yapacak. Bugün saat 13.45'te başlayacak karşılaşma A Haber kanalından canlı olarak yayınlanacak.

SARIYER - BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN

Sarıyer - Beşiktaş

Saat: 13.45

Yayın: A Haber

Stat: Yusuf Ziya Öniş Stadı

Hakem: Özgüç Türkalp

Türkiye Kupası karşılaşmalarının heyecanı yaşanmaya başlandı. Bugün saat 13.45'te Beşiktaş, 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sarıyer ile karşılaşacak. Çaykur Rizespor, Adana Demirspor, Beşiktaş ve Sarıyer'in yer aldığı F Grubu'nda ilk maçlar bu karşılaşma ile tamamlanacak. Çaykur Rizespor ile Adana Demirspor arasında oynanan mücadeleyi 2-1 Karadeniz temsilcisi kazandı. Beşiktaş ile Sarıyer arasında oynanacak karşılaşmanın sonucunda grupta ilk maçlar tamamlanmış olacak ve sıralama belirlenecek.

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı bir futbol ortaya koyan ve oynadığı futbolla her kesimin beğenisini kazanan Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda da bu performansını sürdürmek istiyor. Ancak Beşiktaş'ın favorilerden olduğu kupa maçlarına sürekli forma şansı bulamayan isimlerle çıkması bekleniyor. Bu şekilde bu isimlerin de kadroya hazırlanması amaçlanıyor. Ayrıca bazı genç isimlerde zaman zaman Türkiye Kupası'nda forma şansı bulacaklar.

Öte yandan Türkiye 2. Ligi, Kırmızı Grup'ta mücadele eden Sarıyer bu sezon geride kalan 15 karşılaşmada sadece 1 mağlubiyet aldı. Ancak aldığı beraberliklerin sayısına bakıldığında bu rakam oldukça fazla. Sarıyer 6 galibiyet, 8 beraberlik almış durumda. Zirve yarışından kopmayan Sarıyer gelecek sezon 1. Lig'de mücadele etmek istiyor. Türkiye Kupası'nda diğer gruplara oranla daha zorlu bir grupta yer alan Sarıyer sürpriz yapabilmeyi umuyor.