Sarıyer'de alışveriş merkezinin otoparkından motosiklet çalan iki zanlı tutuklandı

Sarıyer'de alışveriş merkezinin otoparkından motosiklet çalan iki zanlı tutuklandı

İSTANBUL (AA) - Sarıyer ilçesindeki bir alışveriş merkezinin otoparkında park halindeki motosikleti çaldığı belirlenen iki zanlı tutuklandı.

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bir kişinin Pınar Mahallesi Katar Caddesi'nde bulunan alışveriş merkezinin otoparkındaki motosikletinin çalındığı başvurusu üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, güvenlik kamerası incelemesinde, iki şüphelinin otomobille otoparka geldiğini, biri gözcülük yaparken diğerinin park halindeki motosikleti çalıştırarak olay yerinden kaçtığını tespit etti.

Reklam
Reklam

Olayda kullanılan otomobilin plakasından kiralandığını tespit eden ekipler, aracı kiraladığı belirlenen Ramazan Arslan ile diğer zanlı Fatih Yıldırım'ı Arnavutköy ilçesinde gözaltına aldı.

Şüphelilerin motosikleti R.E. isimli bir arkadaşlarının ikametinin karşısında bulunan inşaat alanına bıraktıklarını ifadesi üzerine ekipler çalıntı aracı bularak muhafaza altına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ramazan Arslan ile Fatih Yıldırım, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Öte yandan şüphelilerin otomobilleri ile otoparka gelişi, motosikleti çalıştırarak gidişleri ve bulundukları yerden çıkışları güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: