Sarıyıldız, Muhtarların Sorunlarını Dinledi

Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Başdanışmanı Aydın Sarıyıldız, Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde muhtarların sorunlarını dinledi.Harran Anadolu Lisesi...

Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Başdanışmanı Aydın Sarıyıldız, Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde muhtarların sorunlarını dinledi.

Harran Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Başdanışmanı Aydın Sarıyıldız, Harran Köylere Hizmet Götürme Birliği adına İbrahim Kızıl ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda konuşan Tarım Reformu Genel Müdür Başdanışmanı Aydın Sarıyıldız, Harran'daki arazilerin verim artışını sağlamak için alt yapı çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyledi. Harran’da meydana gelen çoraklaşma konusunu ele alan Sarıyıldız, şöyle konuştu: “Harran Ovasına Atatürk Barajının gelmesi ile yükselen taban suyunun çoraklaşmaya neden olmaması için yer altı drenaj çalışması devam ediyor. Ayrıca, Harran Ovasında köy içi stabilize çalışması devam ediyor. Bu çalışmalar sonucu meydana gelebilecek eksiklerin olmaması için çalışmaları yakından takip ediyoruz.”

Reklam
Reklam

Muhtarların sorunlarını dinleyen Aydın Sarıyıldız, daha sonra köylere giderek çalışmaları yerinde inceledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: